De Ontspannen Veganist

Ben je veganist en voel je je verdrietig en machteloos door al het dierenleed?
Voel je vaak weerstand van je omgeving omdat anderen niet altijd begrijpen waarom jij veganist bent?
En merk je dat je weleens blijft hangen in deze negatieve gemoedstoestand?
 
Zo ja, dan wil ik je graag helpen!
 
Zelf heb ik al jaren geleden de overstap gemaakt van vegetariër naar veganist. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb en vind het eigenlijk jammer dat ik deze stap niet al veel eerder gezet heb. Maar het kan wel een uitdaging zijn om je niet door je omgeving uit het veld te laten slaan en in een positieve energie te blijven.
 
Dankbaar en blij ben ik daarom met mijn passie: Yoga. Het geven van yogalessen en natuurlijk ook mijn yogabeoefening helpt me enorm om bij mezelf te blijven. Dit gun ik jou ook! 
 
Graag wil ik jou inspireren met mijn nieuwe programma "De Ontspannen Veganist"
Heb je belangstelling, stuur dan een mail naar yogamarielouise@gmail.com     
Graag tot ziens!