De Ontspannen Veganist

Lieve Vegan,

 

Voel jij je ook wel eens verdrietig, machteloos en onbegrepen door al het dierenleed en de reacties vanuit je omgeving?

En raak je hierdoor wel eens uit balans? Wil je dit niet meer en wil je steviger in je schoenen staan als veganist?

Mijn naam is Marie-Louise Kroeze, ik ben yogadocent en veganist.

Door mijn bewuste leefstijl heb ik een manier gevonden om als veganist lichamelijk en geestelijk in balans te komen oftewel steviger in mijn schoenen te staan. En dit gun ik jou ook!

Vanuit een ontspannen en liefdevolle houding kun je de uitdagingen van een veganistische leefstijl beter aan. Als je in balans bent kom je dichterbij jezelf, bij je innerlijke bron van rust, vrede en compassie. Het voelen van compassie is een hartkwaliteit, wat zorgt voor een liefdevolle verbinding met jezelf en al wat leeft. Door compassie oefeningen kunnen we liefdevoller leren omgaan met gevoelens van angst, pijn en verdriet.


Ook het eten van zuivere en gezonde voeding draagt bij aan je welzijn. De voeding die je tot je neemt weerspiegelt zich in je lichaam en geest. Puurder eten zorgt voor minder ballast waardoor je je letterlijk en figuurlijk lichter gaat voelen.

Graag wil ik je positief inspireren met onderwerpen over Yoga & Meditatie - Ontspanning & Compassie maar ook over Zuivere & Gezonde voeding met pure recepten.

Mijn heerlijke voedseltuin is ook een grote inspiratiebron.

En nog veel meer!

Zullen we samen de wereld een beetje mooier maken? Vanuit een ontspannen houding?

Zo ja, sluit je dan aan in mijn Facebook Community De Ontspannen Veganist. 

Je bent van harte welkom! Ik zie je graag!

Liefs van De Ontspannen Veganist 


 

            Afbeelding invoegen