Voor Vegans

Lieve Vegan,
 
Voel jij je ook wel eens verdrietig, machteloos en onbegrepen door al het dierenleed en de reacties vanuit je omgeving?
 
En raak je hierdoor weleens uit balans? Wil je dit niet meer en wil je steviger in je schoenen staan als veganist?
 
Als mede-veganist kan ik me deze gevoelens goed voorstellen!
 
Door mijn bewuste leefstijl als yogadocent en veganist heb ik een manier gevonden om zowel geestelijk als lichamelijk in balans te komen oftewel steviger in mijn schoenen te staan. En dit gun ik jou ook!
 
Vanuit een ontspannen en liefdevolle houding kun je de uitdagingen van een veganistische leefstijl beter aan. Als je in balans bent kom je dichterbij jezelf, bij je innerlijke bron van rust, vrede en compassie. Het voelen van compassie is een hartkwaliteit, wat zorgt voor een liefdevolle verbinding met jezelf en al wat leeft. Door het beoefenen van compassie kunnen we liefdevoller leren omgaan met gevoelens van angst, pijn en verdriet.
 
Ook het eten van zuivere en gezonde voeding draagt bij aan je welzijn. De voeding die je tot je neemt weerspiegelt zich in je lichaam en geest. Puurder eten zorgt voor minder ballast waardoor je je letterlijk en figuurlijk lichter gaat voelen.
 
Graag wil ik je positief inspireren met onderwerpen over Yoga & meditatie - Ontspanning & Compassie maar ook over Zuivere & Gezonde voeding met pure recepten.
 
Mijn voedseltuin is een grote inspiratiebron.
Wil je je laten inspireren? Wordt dan gratis lid van de Facebook Community: De Ontspannen Veganisten Afbeelding invoegen
 
Je bent van harte welkom!