Bericht schrijven >

Appreciating the time and energy you put into your blog and in depth information you provide. It's good to come across a blog every once in a while that isn't the same unwanted rehashed information. Excellent read! I've saved your site and I'm adding your RSS feeds to my Google account. ggdeedfecaadkfbe

Smithb803 - 22-06-2018 - 12:32

Yoga bij Marie Louise is een aanrader. Ze combineert grote professionaliteit met plezier en een liefdevolle aanpak. Week na week een weldadige ervaring.

Judith Budde - 04-11-2012 - 11:43

Al ruim 2 jaar volg ik de yoga lessen bij yoga Tubbergen. Onder de inspirerende, rustgevende en goede begeleiding van Marie Louise is yoga een vast rustpunt in de sleur en hectiek van mijn leven geworden. Yoga heeft ervoor gezorgd dat ik meer en meer ontspannen mijn werk kan doen en met meer plezier in het leven sta. Maar ook dat ik veel leniger word. Ook mooi meegenomen toch. Een les missen is er voor mij niet bij.

ine - 25-09-2012 - 12:32

We hebben onlangs het verjaardagsfeestje van onze dochter (9 jaar) gevierd met een kinderyoga themamiddag. Hierbij heeft Marie-Louise een herfst programma samengesteld waarbij de kinderen spelenderwijs yoga oefeningen deden. De kinderen (7 stuks) vonden het geweldig !

Echt een aanrader !

Miranda - 24-09-2012 - 09:53

Elke woensdagochtend kijk ik er weer naar uit om naar de yogales van Marie Louise te gaan, een moment voor jezelf, en om je lichaam en geest weer in balans te brengen.

De lessen ervaar ik als rustig en ontspannen, dus het ultieme moment om even alle drukte en hectiek van het dagelijkse leven te ontvluchten. Ik raad iedereen aan om mee te doen aan de lessen.Groetjes Louise Oosterbroek

Louise Oosterbroek - 20-09-2012 - 20:55


Bericht schrijven >