Klankschaalmeditatie

Ontspannen zonder inspanning!


 


Tijdens de klankschaal-meditatie avond o.l.v. Marie-Louise Kroeze gaan we na een meditatie comfortabel liggen en laten we de klanken van de drum, ocean drum, rainstick, ratels, klankschalen, koshi en tingsha op lichaam en geest inwerken. De klanken kunnen voor een diepe ontspanning zorgen zowel geestelijk als lichamelijk.

Klankschalen laten een boeiend geluid horen. De zangerige natuurtonen zijn natuurlijke trillingen. Met een uitermate grote rijkdom aan intervallen en boventonen vullen ze onmerkbaar de ruimte en blijven uiterst lang hangen. De toon klinkt niet meer maar je voelt hem nog wel.

Het lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit vocht, waardoor de trillingen van de klankschalen zich snel en makkelijk door het hele lichaam verplaatsen. De trillingen geven een innerlijke massage. Na afloop van de klankschaal-meditatie eindigen we rustig met een kopje kruidenthee.

 
De klankschaal-meditatie avond is voor iedereen toegankelijk. Ook is het mogelijk om iemand mee te nemen. Beleef samen een ontspannen uitje. 
 


Organisatie en opgave: Yoga Tubbergen, Marie-Louise Kroeze, www.yogatubbergen.nl, email:yogamarielouise@gmail.com  06-23344460

 

Kosten: € 10,50 p.p.  incl. thee, graag vooraf betalen (contant)

Meenemen: grote fleecedeken of badlaken, warme kleding en sokken