Persbericht

Ontspanning en balans bij Yoga Tubbergen
 
TUBBERGEN - Yoga Tubbergen is een praktijk waar men yogalessen kan volgen en een massage kan ondergaan. Sinds de zomer van vorig jaar is Yoga Tubbergen gevestigd aan de Kloosteresweg 12, de weg van Tubbergen naar Albergen. In de nieuwe ruimte wordt les gegeven aan maximaal tien personen waardoor een ontspannen sfeer met persoonlijke aandacht gecreëerd wordt.

Het beoefenen van yoga is een manier om te leren ontspannen door middel van lichaamsoefeningen, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen. Yoga brengt lichaam en geest in balans, geeft energie, kracht en souplesse. En iedereen, man of vrouw, jong en oud kan meedoen.
 
 
Kinderyoga
Vanaf september worden door Yoga Tubbergen ook yogalessen aan kinderen (7 tot en met 11 jaar) gegeven. Tevens start later in het jaar de cursus meditatie/mindfullness. De lessen worden met passie gegeven door gediplomeerd yogadocente Marie-Louise Kroeze, die de vierjarige hatha-yoga opleiding gevolgd heeft aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven.

Specialisatie
Ook heeft ze hier verschillende specialisaties gedaan zoals yoga voor ouderen en kinderen, Ayurvedische massage, ademtherapie en chakra-psychologie.

Proefles
Bent u geïnteresseerd en zou u graag een keer een yogales willen volgen, neemt u dan contact op en vraag naar de mogelijkheden voor een proefles. Op elk moment van het jaar kan gestart worden met een cursus van tien lessen.
Ook oud-cursisten zijn van harte welkom om de nieuwe ruimte te bekijken en weer mee te doen. De lestijden zijn inmiddels uitgebreid. Op maandag is er les om 18.30 en 20.30 uur, op dinsdag om 20.30 uur en op woensdag om 9.30 en 20.30 uur. Op woensdag om 18.00 uur is er kinderyoga. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.yogatubbergen.nl of contact opnemen met Marie-Louise Kroeze, tel. 06-23344460. U kunt ook een bericht sturen naar: yogamarielouise@gmail.com Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Bron: Op en rond de Essen - 21 augustus 2012Logo Op en rond de Essen