Yoga Tubbergen

Bij Yoga Tubbergen kunt u yogalessen in groepsverband volgen of privélessen nemen. 
Ook kinderen en ouderen kunnen hier yogalessen volgen. De yogalessen zijn dan speciaal afgestemd op deze doelgroepen. Ook kunt u een heerlijke massage ondergaan zoals een Ayurvedische massage uit India, een hotstone massage of een ontspanningsmassage. Ook worden er regelmatig klankschalenmeditaties gehouden. Dit alles wordt in een sfeervolle ruimte gegeven. Yoga Tubbergen ligt op een mooie locatie in het buitengebied van Tubbergen, in Noordoost Twente/Overijssel, waar u zich kunt ontspannen en tot rust kunt komen!
 
Het scheppen van een prettige ontspannen sfeer en persoonlijke aandacht zijn belangrijke kenmerken van Yoga Tubbergen. U voelt zich hierdoor eerder thuis en op uw gemak.
 
Op deze site vindt u informatie over de yogalessen en de verschillende massages. Neem een kijkje in de wereld van Yoga Tubbergen! De wereld van yoga, massage en ontspanning! 
 
Ontspanning maakt mensen mooier in de ruime zin van het woord. Ontspanning geeft meer rust en vrede. Begin bij uzelf! Het is nooit te laat om hiermee te beginnen.