Massage Klassiek

Tijdens deze massage wordt uw hele lichaam op een ontspannen manier gemasseerd. Deze massage heeft een kalmerende en rustgevende werking waardoor de spieren zich ontspannen en de doorbloeding en de stofwisseling verbeterd worden.
 
                       
 
Het is mijn intentie dat u zich tijdens de massage heerlijk kunt ontspannen en daardoor meer kunt genieten van de massage. Respect en een persoonlijke benadering staan bij mij hoog in het vaandel. Als dit uw eerste massage is dan zullen we eerst even met elkaar kennismaken voordat ik met de massage begin.
 
Tijdens de massage ligt u op een heerlijke zachte futon die ervoor zorgt dat uw lichaam alle ruimte heeft om prettig en ontspannen te liggen. Uw lichaam wordt gemasseerd met warme olie en na de massage blijft u rustig liggen. U kunt zo nog even heerlijk nagenieten van de massage. Na afloop van de massage krijgt u een kopje kruidenthee aangeboden.
 
Voor de totale behandeling inclusief het rustig nagenieten en een kopje thee wordt ruim 1,5 uur de tijd genomen. Zo krijgt u alle ruimte om helemaal tot rust te komen.
 
Totale kosten zijn: 60,- Euro
 
PS: De massage wordt volgens de Indiase traditie uitgevoerd. Hier masseren vrouwen alleen maar vrouwen. Dit betekent dat deze massage dus alleen aan vrouwen gegeven wordt!