Over mijzelf

Sinds 2008 geef ik vol enthousiasme en passie yogalessen en massages. Graag wil ik de positieve invloed die yoga en massage hebben, overdragen en delen met anderen. Het geeft elke keer weer veel voldoening om te zien hoe iemand na een yogales of een massage weer heerlijk ontspannen naar huis toe gaat!  
                                            
Bij de 4-jarige erkende Hatha Yoga opleiding "Saswitha" in Bilthoven, heb ik mijn diploma tot yogadocente behaald. Ook heb ik hier ook de cursussen Yoga voor Ouderen, Kinderyoga, Ayurvedische massage, Ademtherapie, Adem & Pranayama, Chakrapsychologie en Meditatie/mindfulness gedaan. Tevens heb ik in 2013 de workshop Klankschaalheling bij Christina Boudewijns de Kaste en de workshop Hormoonyoga bij Antje Fokkema gevolgd.
Eind 2015 heb ik de workshop Quantum Touch Level I (energiewerk) gevolgd bij Wim Velthuis. En in februari de opleiding voor lachyogadocent bij Silvia van Swaaij. De opleiding YogaDanza van Ria Suyderhoud heb ik in juli 2021 afgerond.
 
Bij saunacomplex "De Veluwse Bron" in Emst heb ik hatha yogalessen, hot yogalessen, meditatielessen en verschillende wellness massages gegeven. En voor het ROC van Twente heb ik yogalessen gegeven in Tubbergen. Daarnaast heb ik een eigen praktijkruimte in de gemeente Tubbergen waarin ik vanaf 2008 yogalessen en massages geef.
 
Ik ben lid van de beroepsvereniging VYN. Dit is de vereniging van yogadocenten in Nederland en zij behartigt de kwaliteit van de yogalessen. Hiertoe worden alleen yogadocenten met een erkende opleiding toegelaten. Regelmatig volg ik hiervoor met plezier interessante bijscholingen.
 
                   Afbeelding invoegen        Afbeelding invoegen
 
Het geven van yogalessen en massages geeft mij positieve energie! Ik hoop hiermee ook anderen aan te steken. Voel hoe het is om te ontspannen door middel van yoga en massage. U bent namelijk op uw mooist als u ontspannen bent!
 
Wie weet tot ziens!
 
Yoga Tubbergen
Marie-Louise Kroeze
 
 Afbeelding invoegen