Yoga Privéles

Wilt u een yogales afgestemd op uw eigen behoeftes dan kunt u ook privélessen nemen. Het effect van de yogalessen zal hierdoor nog beter op uw lichaam en geest inwerken. U kunt in overleg bepalen hoeveel lessen u wilt gaan volgen. Het aantal lessen zal afhankelijk zijn van de doelstelling die u heeft, zoals bv beter leren ontspannen, leniger, soepeler en energieker worden of uw lichaamsbewustzijn ontwikkelen.
 
Er kan ook een yogales speciaal voor u gemaakt worden zodat u deze dan thuis zelfstandig verder kunt beoefenen. U kunt dan een blok van 5 of een blok van 10 privélessen volgen. Het aantal lessen is afhankelijk van hoe snel u de yogalessen zelfstandig kunt beoefenen. Mocht u na een tijdje weer een nieuwe les willen dan zal er in overleg een nieuwe les speciaal op u afgestemd worden. Van de yogales krijgt u een beschrijving en tijdens de eerste les krijgt u een gratis yogamat zodat u ook thuis kunt oefenen.
 
De yogalessen vinden plaats in een sfeervolle yogaruimte maar de yogalessen kunnen ook bij u thuis gegeven worden! U kunt zo uw eigen sfeer scheppen en na de yogales thuis nog even rustig nagenieten. Het tijdstip van de les kan in overleg bepaald worden.
 
Een privéles kost 50,- Euro. Wilt u privéles aan huis dan worden evt. reiskosten in overleg bepaald.
 
Samen met uw partner, vriendin of gezin een privéles volgen is ook mogelijk.
De totale kosten van een privéles voor 3 personen zijn 100,- Euro.
Wilt u met 2 personen een privéles volgen dan zijn de totale kosten 75,- Euro.